Tech & Innovatie festival SuperNova

Van 27 tot 30 september verzamelen veelbelovende bedrijven zich in Antwerpen voor talks, pitching en showcasing. Ook VLAIO is erbij. Jij ook?

Praktisch

Datum
Tijdstip
08.00 - 22.00 uur
Locatie

Eilandje Rijnkaai 150 2000 Antwerpen

Tech & Innovatie festival voor creatives

Flanders DC en Scale-Ups.eu organiseren samen SuperNova, het tech en innovatiefestival voor creatives, ondernemers en het grote publiek. Tijdens SuperNova verzamelen opinieleiders en veelbelovende bedrijven zich in Antwerpen voor talks, pitching en showcasing. Ook VLAIO zal aanwezig zijn tijdens SuperNova. Je kan bij onze bedrijfsadviseurs ter plekke terecht om snel een antwoord te krijgen op jouw innovatie- en ondernemersvragen. 

Het festival gaat door van 27 tot 30 september 2018 op het Eilandje in Antwerpen. Je kan kiezen uit 5 tracks: Conference, TalentBuzz, Tech Fair, Investor Pitching en Expedition

SuperNova

Haal inspiratie bij de opinieleiders van vandaag

Laat je inspireren door opinieleiders en game changers uit zoals Seth Godin (wereldwijde best-selling auteur), Philip Inghelbrecht (Founder van Shazam), Neri Oxman (architecte, designer en professor), Neil Harbisson ('s werelds eerste officiële cyborg). Ontdek hun toekomstvisie en inzicht over de technologie, bedrijfsconcepten en creatieve ondernemingen.

speakers SuperNova

Word een exhibitor op de SuperNova Tech Fair

Zet jouw bedrijf in de kijker als game-changer binnen jouw sector. Als exhibitor geeft SuperNova jou de kans om:

  • Nieuwe klanten en partners te ontmoeten op de grootste tech fair van België;
  • De perfecte match te vinden voor jouw openstaande vacatures;
  • Meer dan 100 deep pocket tech investeerders van over heel Europa te ontmoeten.

Showcase jouw oplossingen op de Expedition

Werk je aan een boeiend project dat onze toekomst mee vorm zal geven? Deel de visie van jouw bedrijf op de SuperNova Exhibition en geef het grote publiek vandaag al een blik op de toekomst!

Organisator
Flanders DC en Scale-Ups.eu

Locatie

Adres

Eilandje Rijnkaai 150 2000 Antwerpen