Retail Inspiratietrip Knokke

Knokke, the place-to-be als je denkt aan shopping. Een écht walhalla aan mooie en unieke winkels en vooral vernieuwende winkelconcepten met veel storytelling en winkelbeleving. De ideale stad dus om samen met je collega-retailers te ontdekken onder begeleiding van Retail expert Steven Saenen.

Dit event is afgelopen

Jullie worden die dag ontvangen bij meerdere lokale zelfstandige handelaars (interieur, verzorging, food,...). Kortom, een boeiende dag vol inspiratie. Je keert met veel nieuwe ideeën en enthousiasme terug naar je eigen winkel.

Na deze Retail Experience Tour komen jullie twee keer samen. Jullie gaan concreet aan de slag met jullie nieuwe ideeën en bespreken dit met Steven & jullie collega-retailers. 

Sessies

Sessie 1: Retail Tour Knokke - vrij 25/11/22 om 9u00

  • Vertrek vanuit Gent per bus of afspraak ter plaatse.
  • Knokke doen we uiteraard te voet. We wandelen bijna de volledige lengte van de centrale Lippenslaan af en enkele aanpalende zijstraten, dus comfortabele wandelschoenen zijn aangeraden.
  • Beleving, vernieuwing en storytelling zal je bij de verschillende handelaars in overvloed terugvinden. Bij sommige handelaars maken we zeker extra tijd om hun verhaal en aanpak te leren kennen.
  • Een lekkere lunch is uiteraard ook voorzien waarbij jullie even op adem kunnen komen. Zo hebben jullie ook de tijd om jullie verhalen met elkaar te delen.
  • Na de tour nemen we nog de tijd voor een aperitief aan onze Belgische kust.
  • Einde van de dag (ter plaatse) is voorzien rond 17u30 - 18u00.

25/11/2022 - 09:00 - 18:30

Sessie 2: Opvolgbijeenkomst 1

Steven deelt interessante retail inzichten met jullie. Bovendien gaan jullie meteen aan de slag om de inspiratie van die dag om te zetten naar concrete actiepunten die jij snel en eenvoudig kan inzetten in jouw winkel

Sessie 3: Opvolgbijeenkomst 2

Steven deelt interessante retail inzichten met jullie. Bovendien gaan jullie meteen aan de slag om de inspiratie van die dag om te zetten naar concrete actiepunten die jij snel en eenvoudig kan inzetten in jouw winkel.  

Deelnameprijs
€ 450 excl. btw
Organisator
UNIZO

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

UNIZO Oost-Vlaanderen Nadine Crappéstraat 1/002 9000 Gent