Rekruteren via LinkedIn: kraak de code

LinkedIn en AI spelen daarin een steeds belangrijkere rol. LinkedIn is een handig kanaal om je werkgeversmerk op de kaart te zetten, en werken met AI is een grote efficiëntiewinst. Combineer dat met een warme en persoonlijke benadering van potentiële kandidaten, en je hebt de juiste cocktail voor een sterke rekrutering. Als recruiter kan je leren spelen met LinkedIn als platform en AI als katalysator. In deze opleiding deelt Thomas Bertin(Winger Academy) al z’n expertise over rekruteren via LinkedIn. Hij helpt je de code te kraken om je werving een boost te geven.

Praktisch

Date
Tijdstip
14.00 - 16.30 uur
Locatie

Voka Markgravestraat 12 2000 Antwerpen

Programma

Sessie 1: Hybride recruitment & LinkedIn

23 mei, van 14.00 uur tot 16.00 uur. Online, via Zoom

Hybride recruitment, wat is dat? Welke rol speelt LinkedIn in jouw employer branding? Je leert hoe je met personal branding een krachtig profiel opbouwt. 

Sessie 2: Netwerken

28 mei, van 14.00 uur tot 16.00 uur. Online, via Zoom

We evalueren je persoonlijke profiel(en) en leggen de focus op online netwerken. We bekijken praktische strategieën om waardevolle relaties uit LinkedIn te halen. 

Sessie 3: Posts met impact

4 juni, van 14.00 uur tot 16.00 uur. Online, via Zoom

Content marketing werkt het allerbest. In deze sessie staan we stil bij posts die écht impact maken op LinkedIn. Je krijgt praktische tips over hoe je het algoritme positief kunt benutten. 

Sessie 4: Kraak de recruitmentcode

18 juni, van 13.30 uur tot 16.30 uur. Fysiek, Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

Tijd om je opgedane kennis in de praktijk te brengen. We delen best practices met elkaar en oefenen op de LinkedIn-recruitmentcode. Ook advertenties op LinkedIn komt aan bod. Kroon op het werk? Een welverdiend certificaat! 

Voor wie?

Recruiters die sterker willen werven via LinkedIn. 

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 550 excl. btw
Organisator
Voka i.s.m. Winger Academy

Praktisch

Date
Tijdstip
14.00 - 16.30 uur
Locatie

Voka Markgravestraat 12 2000 Antwerpen

Locatie

Adres

Voka Markgravestraat 12 2000 Antwerpen