Ready2Match? It takes two to tango!

De Vlaamse Enterprise Europe Network partners willen je op 27 februari 2018 laten kennis maken met hun dienstverlening om je te demonstreren hoe zij je als ondernemer op weg kunnen helpen.

Dit event is afgelopen

Op een bepaald ogenblik overweegt elke onderneming om de sprong te wagen richting het buitenland. Die eerste stap is vaak de moeilijkste want alles is onbekend. Er moet ten eerste gezocht worden naar nieuwe klanten, er is vervolgens de taalbarrière, andere gewoontes om nog niet te spreken over de juridische aspecten.

Het Enterprise Europe Network is een netwerk van professionele regionale organisaties die één missie hebben, namelijk innovatieve kmo’s helpen deze bergen te beklimmen en het buitenland te veroveren. De Vlaamse Enterprise Europe Network partners willen je op 27 februari 2018 laten kennis maken met hun dienstverlening om je te demonstreren hoe zij je als ondernemer op weg kunnen helpen. Er worden vier interessante workshops aangeboden waarin de meest relevante problemen van internationaal zakendoen en partnering aan bod komen:  

  • Juridische aspecten van internationaal zakendoen:  
    • Intellectuele eigendom binnen internationale contracten (Fabrice Vernimmen, Stibbe)
    • Opstellen van algemene voorwaarden en werken met onderaannemers in het buitenland (Bart Volders van Arcas Law)
  • Hoe creëer ik een succesvol partnerschap (Max Adam, Enterprise Europe Network UK)
  • Hoe ga ik om met de Interculturele aspecten van partnering (Luc De Haes, Leuvion)
  • Een innovatieve link tussen een duurzaam partnerschap en de Argentijnse Tango (Stefaan Devogelaere, it takes two to tango)

Het evenement vindt plaats in Bluepoint Antwerpen (het vroegere ALM) en er is ontvangst voorzien vanaf 9.30 u. Deelname is gratis maar je dient vooraf in te schrijven. Op de site vind je ook het volledige programma terug.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Enterprise Europe Network

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Bluepoint Antwerpen Filip Williotstraat 9 2000 Antwerpen