Provinciale Roadshow van de Brexit Adjustment Reserve - West-Vlaanderen

Op 1 januari 2021 is het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie getreden. De bijhorende handels- en samenwerkingsovereenkomst betekende dat het VK de interne markt en de douane-unie van de EU heeft verlaten met grote gevolgen voor de Vlaamse economie. Herkenbaar? Dan kan het BAR team van VLAIO jouw organisatie mogelijk verder helpen.

Dit event is afgelopen

Om bedrijven te ondersteunen die lijden onder de negatieve gevolgen van de Brexit, heeft de EU heeft de Europese Unie de Brexit Adjustment Reserve (BAR) opgericht. Deze biedt financiële hulp aan ondernemingen, organisaties en overheidsentiteiten, die lijden onder de Brexit.

In november zal het BAR team zitdagen organiseren in elke Vlaamse provincie.  Dit geeft jullie de mogelijkheid om in gesprek te gaan met ons en af te toetsen of en hoe jouw onderneming aanspraak kan maken op een subsidie uit de BAR. Bovendien zal er ook een expert van het Brexit-team van Flanders Investment and Trade (FIT) aanwezig zijn om je wegwijs te maken in hun dienstverlening. Kortom, een unieke gelegenheid om de BAR te leren kennen!

Meer informatie over de subsidie:

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Gratis
Organisator
VLAIO

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Parkhotel Stationsplein 2 8500 Kortrijk