Proactief omgaan met internationale betalingsrisico's

Een blik op China, Rusland en Brazilië

Dit event is afgelopen

Ebury Partners is een leidende financiële instelling op het gebied van internationale betalingen. Met onze oplossingen zorgen wij voor een snelle, gemakkelijke en veilige manier om internationale betalingen uit te voeren of betalingen te ontvangen. Wij richten ons op drie pijlers namelijk het ontvangen en versturen van betalingen, het afdekken van wisselkoersrisico's en handelsfinanciering.

In tijden met duurdere grondstofprijzen, stijgende container prijzen en een versterkende dollar, staat Ebury Partners Vlaamse invoerders bij om hun leveranciers in lokale valuta te betalen. Ons moto hierbij is: control the controllables. In deze online sessie bespreken wij oplossingen gericht tot jouw betalingen van en naar China, Rusland of Brazilië. Er zal ook aandacht besteedt worden aan Vlaamse exporteurs die betalingen in dollars of andere valuta ontvangen en waarbij onze oplossingen een snellere, efficiëntere en goedkopere afhandeling mogelijk maken.

Programma

10:00 - 10:10: Verwelkoming & inleiding van VOKA
10:10 - 10:20: Inleiding over Ebury Partners door de Country Manager (Kris Mercelis)
10:20 - 10:50: Case study betalingen naar China + getuigenis van een klant (Jonathan Seys)
10:50 - 11:00: Pauze
11:00 - 11:30: Case study Rusland, Brazilië en exporteurs (Joachim De Beir)
11:30 - 12:00: Q&A + Consultatie

Doelgroep

Onze doelgroep zijn bedrijven die handelen buiten de eurozone, zowel voor het betalen van hun leveranciers en medewerkers als voor het ontvangen van betalingen voor de verkoop van hun producten en diensten.

Sprekers

  • Kris Mercelis - Managing Director Ebury Partners Belgium NV
    Kris Mercelis helpt met Ebury bedrijven die internationaal actief zijn en op zoek zijn naar (1) een efficiënte manier om internationale betalingen te doen, (2) wisselkoersrisico's te beheersen en (3) handelsfinanciering. Door zijn jarenlange commerciële ervaring bij BNP Paribas Fortis en ING weet hij precies waar Ebury als innovatieve fintech bedrijven kan helpen. 
  • Joachim De Beir - Account Manager
    Als één van de eerste starters bij Ebury België heeft Joachim een jarenlange ervaring opgebouwd binnen Ebury en de industrie. Deze ervaring heeft hem in contact gebracht met een diversiteit van bedrijven, organisaties en ledenorganisaties. Joachim zijn activiteiten spitsen zich toe op het bijstaan van de klanten bij het internationaal handelen en de bijkomende betalingen die hieraan gelinkt zijn.
Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Gratis - inschrijven is wel verplicht
Organisator
Voka
Initiatief

Dit event is afgelopen