Plato Sales & Marketing - Regio Mechelen

Hoe bepaal je als ondernemer uw markt? En hoe benader je die markt? Heb je al een eerste sales & marketingplan klaar, maar wil je dit naar het volgende niveau brengen? Dan is Plato Sales & Marketing wat je zoekt.

Praktisch

Datum
Tijdstip
09.30 - 16.00 uur
Locatie

Feestzalen De Lemenhoek Leemstraat 121 2861 Onze Lieve Vrouwe Waver

In dit Plato-traject vertrekken we vanuit de basisgedachte dat je marketing steeds je sales ondersteunt. We zoomen in op verschillende sales topics, want zonder sales kan je je bedrijf niet verder laten groeien. We gaan dieper in op lead generation, prospectie, SEO/SEA, social media, e-commerce, netwerking, enz.
Veel ondernemers staan momenteel voor de uitdaging om hun verkoop opnieuw op te drijven. Samen met andere ondernemers krijg je de kans om je sales en marketing uitdagingen aan te pakken.

Deze ervaren Plato-m/peters begeleiden het traject:

Wordt nog meegedeeld.

Hoe verloopt een Plato-traject?

De groepsindeling

Elke groep bestaat uit 15 ondernemers, kaderleden of beslissingsnemers.

 • Kick-off: Kennismaking en samenstelling van het programma
  Je leert de andere deelnemers van je Plato-groep op een informele manier kennen. Je vult ook de nulmeting (= Plato-roos) in via het digitaal platform, je bepaalt je doelstellingen en de groepsagenda op korte en middellange termijn. Het is de basis voor de thema’s van de maandelijkse bijeenkomsten. 
 • Maandelijkse sessies:
  Een jaar kom je met je groep elke maand samen bij de deelnemende bedrijven. Na een inleiding over het thema door een expert, een begeleider of een deelnemer worden er ervaringen uitgewisseld, vragen beantwoord en kennis gedeeld.
 • Individuele begeleiding:
  Met specifieke vragen of problemen kan je altijd bij jouw begeleiders (meters en peters) terecht. Daarnaast kan er - via ons digitaal platform - ook gebruik gemaakt worden van het Plato-netwerk om een antwoord op jouw vragen te vinden. 
 • Overkoepelende sessies:
  Twee keer per jaar kom je met alle Plato-groepen uit de regio samen om de contacten tussen de deelnemers van de verschillende groepen te versterken. Op de overkoepelende sessies wordt er kort een managementthema behandeld. Daarna sluiten we af met een gezellige netwerkreceptie.

Plato Sales & Marketing 

In groep bepaal je zelf welke topics je in jouw Plato-traject wil behandelen. Waar je ook aan wil werken, het kan een plaats krijgen binnen het traject.
Voka – KvK Mechelen-Kempen organiseert al meer dan vijfentwintig jaar het lerende netwerk Plato. Een intensief traject voor bedrijfsleiders of verantwoordelijken die hun ervaring en kennis willen delen om zo te leren van elkaar en te groeien op diverse domeinen.

Meer informatie of graag een intakegesprek? 

Contacteer Plato-coördinator Filip Vandeweyer via filip.vandeweyer@voka.be of op 0474 84 32 35.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 1000 (excl. BTW)
Organisator
Voka

Praktisch

Datum
Tijdstip
09.30 - 16.00 uur
Locatie

Feestzalen De Lemenhoek Leemstraat 121 2861 Onze Lieve Vrouwe Waver

Locatie

Adres

Feestzalen De Lemenhoek Leemstraat 121 2861 Onze Lieve Vrouwe Waver