Plato Algemeen management - regio Kempen

Samen met 15 bedrijfsleiders verzamel je elke maand voor een pittige dialoog en inspirerende content rond eigen gekozen thema’s. Je vormt een hecht, enthousiast netwerk en stimuleert elkaar in groei, door kennis en ervaring te delen, onder de begeleiding van ervaren meters & peters. Naast iets, leer je via Plato ook iemand kennen. Een fijne surplus voor de ontwikkeling van jouw netwerk!

Praktisch

Datum
Tijdstip
08.15 - 21.00 uur
Locatie

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen Kleinhoefstraat 9 2440 Geel

Hoe verloopt een Plato-traject?

De groepsindeling:
Elke groep bestaat uit 15 à 18 ondernemers, kaderleden of professionele medewerkers.

 • Kick-off: Kennismaking en samenstelling van het programma
  Je leert de andere deelnemers van je Plato-groep op een informele manier kennen. Je vult ook de nulmeting (= Plato-roos) in via het digitaal platform, je bepaalt je doelstellingen en de groepsagenda op korte en middellange termijn. Het is de basis voor de thema’s van de maandelijkse bijeenkomsten. 
 • Maandelijkse sessies:
  Een jaar kom je met je groep elke maand samen bij de deelnemende bedrijven. Na een inleiding over het thema door een expert, een begeleider of een deelnemer worden er ervaringen uitgewisseld, vragen beantwoord en kennis gedeeld.
 • Individuele begeleiding:
  Met specifieke vragen of problemen kan je altijd bij jouw begeleiders (meters en peters) terecht. Daarnaast kan er - via ons digitaal platform - ook gebruik gemaakt worden van het Plato-netwerk om een antwoord op jouw vragen te vinden. 
 • Overkoepelende sessies:
  Twee keer per jaar kom je met alle Plato-groepen uit de regio samen om de contacten tussen de deelnemers van de verschillende groepen te versterken. Op de overkoepelende sessies wordt er kort een managementthema behandeld. Daarna sluiten we af met een gezellige netwerkreceptie.

Plato Algemeen Management 

In groep bepaal je zelf welke topics je in jouw Plato-traject wil behandelen. Waar je ook aan wil werken, het kan een plaats krijgen binnen het traject. 

Voka – KvK Mechelen-Kempen organiseert al meer dan vijfentwintig jaar het lerende netwerk Plato. Een intensief traject voor bedrijfsleiders of verantwoordelijken die hun ervaring en kennis willen delen om zo te leren van elkaar en te groeien op diverse domeinen.

Meer informatie of graag een intakegesprek? 

Contacteer Plato-coördinator Elien Vingerhoets via elien.vingerhoets@voka.be of 0474 84 20 81.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Voka-leden: € 1000 (excl. btw), Niet-leden: € 1000 (excl. btw)
Organisator
Voka

Praktisch

Datum
Tijdstip
08.15 - 21.00 uur
Locatie

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen Kleinhoefstraat 9 2440 Geel

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen Kleinhoefstraat 9 2440 Geel