Opstart Bryo StartUp Oost-Vlaanderen - april 2021

Ben jij klaar om er volledig voor te gaan? Op 23-24 april 2021 start een nieuwe Bryo StartUp groep op en we zijn volop bezig met de selectie dus schrijf je snel in!
.

Dit event is afgelopen

Als startende ondernemer ervaar je snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het uitbouwen van een succesvolle start-up. Je wilt je vaardigheden verscherpen en verdiepen, je wilt je zakelijk netwerk uitbouwen, je hebt nood aan een klankbord en een frisse kijk op je groeistrategie. Kortom, je hebt een passie voor ondernemen en je zoekt een community waarbij je steeds terecht kan. 

Bij Bryo StartUp kom je terecht in een community vol start-ups met groeiambities én ervaren ondernemers uit alle sectoren. Naast de maandelijkse sessies brengen we je in contact met experten, ondernemers en potentiële investeerders. Door ervaringen uit te wisselen met je collega-ondernemers en door jouw vragen voor te leggen aan je Bryo coach en ervaren experten doe je de kennis op om de eerste valkuilen te vermijden.

Ik heb interesse in dit traject!

We zijn momenteel bezig met de selecties voor de volgende opstart op 23-24 april 2021. Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent via dit formulier en wij bezorgen je daarna alle info om je kandidaat te stellen. (Opgelet, beperkte plaatsen per traject).

Of plan onmiddellijk een gesprek via deze link.

Welkom bij de grootste ondernemersfamilie van Vlaanderen!

Veel succes!

Deelnameprijs
€ 500 excl. btw
Organisator
Voka
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Oost-Vlaanderen Lammerstraat 18 9000 Gent