Opleiding zakendoen met China

Na de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk is China de derde grootste handelspartner van Europa buiten de EU. Vorig jaar werd er voor maar liefst 223 miljard euro aan goederen uitgevoerd naar ’s werelds meest bevolkte land. De groeimogelijkheden voor jouw export zijn in China dus gigantisch.

Dit event is afgelopen

Aan de hand van praktische tools en informatie, leerrijke businesscases en tips en tricks van experten reikt dit traject je alle informatie aan om jouw bedrijf er naadloos op te starten en te laten groeien.

Tijdens deze tweedelige opleiding verken je ’s werelds grootste markt. Aan de hand van praktische tools en informatie, leerrijke businesscases en tips en tricks van experten reikt dit traject je alle informatie aan om jouw bedrijf er naadloos op te starten én te laten groeien.

Topics die aan bod komen:

  • Algemene introductie over China
  • Culturele aspecten van zakendoen met China
  • Juridische aspecten van zakendoen met China
  • Financieel/Fiscale aspecten van zakendoen met China
  • Sales & marketing in China
  • Praktijkgetuigenissen en bestcase practices

Onze ervaringsdeskundige ondernemers en experten geven praktische adviezen en alle inzichten die je nodig hebt bij het verder ontwikkelen van je strategie voor de Chinese markt.

Doelgroep

Dit traject richt zich op ondernemers en managers in sales of business development die China, op korte tijd,  willen inpassen in hun exportstrategie. Ook voor ondernemers die er al actief zijn en hun positie in deze markt willen consolideren of uitbreiden, is dit programma een echte aanrader.

Het aantal deelnemers is beperkt tot max. 10 personen. 

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
550 euro (excl. btw)
Organisator
Voka i.s.m. VLAIO - FIT - CREDENDO
Initiatief

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland Markgravestraat 12 2000 Antwerpen