Opleiding tot circulaire bedrijfsstrategieën voor ondernemingen

Wil je ontdekken wat duurzame innovatie voor jouw bedrijf kan betekenen? Wij helpen je in deze opleiding om de opportuniteiten van circulaire bedrijfsstrategieën voor jouw organisatie te identificeren en te grijpen.

Dit event is afgelopen

Met de opleiding strategie en beleid kaderend in de circulaire economie zullen we je als ondernemers wegwijs maken in de circulaire bedrijfsstrategieën via het business model canvas (BMC) en de methodologie Resilience Design. Deze modellen zullen gekoppeld worden aan de opmaak van een financieel plan en er zullen praktische tools aangeboden worden om circulaire economie mee te nemen bij strategische beslissingen voor de organisatie en de prioriteiten te stellen. Zo zal je in staat zijn het potentieel van circulaire economie binnen jouw organisatie te bepalen en de daarbij horende uitdagingen te identificeren.

Je zal je stakeholders kunnen sensibiliseren, betrekken en informeren. Tot slot zal je concrete samenwerkingen en partnerschappen leren opzetten en technische en/of financiële ondersteuning weten te vinden.

Door wie?

De opleiding wordt gegeven door een team van duurzaamheidsprofessionals en innovatie-experten van EY. Het aantal deelnemers per opleidingsdag is beperkt tot 30.

Voor wie?

Ondernemers, duurzaamheid experten, productieleiders die inzien dat circulaire economie een opportuniteit kan bieden voor hun organisatie.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 250
Organisator
EY

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

EY Wavespace Borsbeeksebrug 26 2600 Antwerpen