Online marktconsultatie "IncontinentieZorg 2.0"

Tijdens de marktconsultatie willen we de behoeften vanuit de woonzorginstellingen 'matchen' met (deel-)oplossingen beschikbaar op de markt.
PIO logo

Dit event is afgelopen

Voor het project ‘IncontinentieZorg2.0’ is het programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) op zoek naar aanbieders van slimme luiers voor de ouderenzorg. We denken aan technologiebedrijven met sensortechnologie voor gebruik in luiers, producenten van traditionele luiers die een sensor kunnen integreren, of andere bedrijven die een professionele oplossing kunnen leveren voor incontinentiezorg in woonzorginstellingen. Anderzijds denken we ook aan onderzoeksgroepen met relevante expertise over incontinentie in de ouderenzorg.

Doel marktconsultatie

Tijdens de marktconsultatie willen we de behoeften vanuit de woonzorginstellingen (vanuit het perspectief van de bewoners, het personeel, technische dienst, enz.) 'matchen' met (deel-)oplossingen beschikbaar op de markt. Het is de bedoeling om na te gaan in hoeverre ondernemingen en onderzoeksgroepen oplossingen kunnen aanreiken voor de behoeften en noden van WZC Zorgsaam, en hoe innovatief, haalbaar (qua tijd, budget, ontwikkelingstraject, enz.) en schaalbaar deze oplossingen zijn.

Voor een vlotte discussie en goed resultaat is het aangewezen om uw bedrijf of onderzoeksgroep te laten vertegenwoordigen door een medewerker met technologische expertise (eerder dan door een sales- of PR-medewerker). Zij kunnen doorgaans beter en sneller inschatten wat de technologische oplossingen kunnen zijn voor elke behoefte of gewenste functionaliteit.

De uitkomst van de marktconsultatie moet WZC Zorgsaam in staat stellen om een geschikte (innovatieve) oplossing voor de gestelde behoefte te laten ontwikkelen, testen of aan te kopen via een overheidsopdracht. 

Organisator
Programma Innovatieve Overheidsopdrachten

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

VLAIO Koning Albert II laan 35 1030 Brussels