Online contactdag financiering & subsidies

Ben je op zoek naar financiering voor de start van je onderneming of een nieuw project? Of plan je bijkomende investeringen om je verdere groei te ondersteunen? Wil je weten voor welke subsidies jouw project in aanmerking komt? Maak dan tijdens deze online contactdag een afspraak met een expert en ontdek welke mogelijkheden de overheid je kan bieden.
Financiering

Dit event is afgelopen

Tijdens de online contactdag financiering en subsidies kan je voor financieringsvragen een digitale afspraak maken met PMV en/of LRM (voor projecten met een Limburg-link).

Voor vragen over subsidies of begeleidingsinitiatieven is Agentschap Innoveren & Ondernemen beschikbaar.

Isabelle De Wit kan aan de hand van jouw concreet dossier en financieringsbehoefte de voor jouw geschikte financieringsformule(s) van PMV voorstellen.

Gunter Plevoets is binnen LRM onder meer verantwoordelijk voor de KlimOp-lening, doch kan jou ook in contact brengen met hun investment managers inzake aandelenparticipaties.

Luc Royackers, Birgit De Ridder en Femke Mortier werkejn als bedrijfsadviseurs subsidies en financiering bij Agentschap Innoveren & Ondernemen. Zij bekijken voor welke steunmaatregelen je in aanmerking kan komen en oriënteren je graag naar het beschikbare begeleidingsaanbod bij de partners van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Praktisch

Een persoonlijk gesprek met een expert neemt 30 minuten in beslag. Ben je geïnteresseerd in een gesprek? Geef dan via het inschrijvingsformulier aan welke vragen je graag stelt, met wie je een afspraak wenst en welke tijdstippen je het beste passen.

Voor een gesprek met PMV of LRM vragen we je een (summier) businessplan door te sturen naar Annick Rodiers, uiterlijk 4 dagen voor de contactdag.

Deze zitdag is gratis maar reservatie is verplicht.

Organisator
Agentschap Innoveren & Ondernemen

Dit event is afgelopen