Online contactdag financiering & subsidies

Ben je op zoek naar financiering voor de start van je onderneming of een nieuw project? Of plan je bijkomende investeringen om je verdere groei te ondersteunen? Wil je weten voor welke subsidies jouw project in aanmerking komt? Maak dan tijdens deze zitdag een afspraak met een expert en ontdek welke mogelijkheden de overheid je kan bieden.
Laptop en een blad met daarop FINANCE geschreven

Dit event is afgelopen

Tijdens de zitdag financiering en subsidies kan je een afspraak maken met Tom De Keersmaecker van PMV voor financieringsvragen en/of met Femke Mortier van Agentschap Innoveren & Ondernemen voor subsidievragen.

Tom De Keersmaecker is reeds meer dan 10 jaar actief binnen PMV en kan aan de hand van jouw concreet dossier en financieringsbehoefte de voor jou geschikte financieringsformule(s) van PMV voorstellen.

Femke Mortier werkt als bedrijfsadviseur subsidies en financiering bij Agentschap Innoveren & Ondernemen. Zij bekijkt voor welke steunmaatregelen je in aanmerking kan komen en oriënteert je graag naar het beschikbare begeleidingsaanbod bij de partners van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Praktisch

Een persoonlijk gesprek met een expert neemt max. 30 minuten in beslag. Ben je geïnteresseerd in een gesprek? Geef dan via het inschrijvingsformulier aan welke vragen je graag stelt, met wie je een afspraak wenst en welke tijdstippen je het beste passen. Vergeet ook zeker je telefoonnummer niet op te geven. Op het geplande tijdstip neemt de expert namelijk telefonisch contact met je op.
Voor een gesprek met PMV vragen we je een (summier) businessplan (of financieringsbehoefte) door te sturen naar Barbara Cleirens, uiterlijk 4 dagen voor de contactdag.
Deze zitdag is gratis maar reservatie is verplicht.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
VLAIO

Dit event is afgelopen