OndernemersForum: Retail inspiratietrip Londen

Wij inspireren je tijdens een dagtrip naar Londen, maandag 21 oktober, en helpen je achteraf via 2 avondsessies deze ideeën concreet te vertalen naar je eigen zaak.

Dit event is afgelopen

Wij inspireren je tijdens een dagtrip naar Londen, maandag 21 oktober, en helpen je achteraf via 2 avondsessies deze ideeën concreet te vertalen naar je eigen zaak. 

Voor wie?

Retailzaken die hun winkel-en klantenbeleving willen verhogen.

Retail expert: Steven Saenen

Sessies

Inspiratietrip naar Londen

We starten dit traject met een dagtrip naar Londen. Deze wereldstad is continu in ontwikkeling en daardoor dé bakermat van nieuwe winkeltrends. Deze trip, onder leiding van retailexpert Steven Saenen, brengt u langs een aantal grotere winkels zoals Hamley’s maar ook langs kleine lokale ondernemers zoals Cadenhead’s; de kleinste whiskyverdeler van de stad, Aida; een nieuwe winkel met een mix van shopping en ontspanning, Shinola, The Food Hall in Orchard Street ,… die ons meenemen in hun verhaal. Daarnaast brengen we ook een bezoek aan Boxpark, ‘s wereld eerste ‘pop-up’ winkelcentrum.

Programma:
We verzamelen één uur voor vertrek om vervolgens de trein van 8u35 naar Londen te nemen. Er wordt een klein ontbijt op de trein voorzien. Rond 9u00 lokale tijd komen we aan in Londen waar Steven Saenen ons de volledige dag meeneemt en inspiratie laat opdoen in en langs winkels die vooruitstrevend zijn qua beleving. Hier en daar krijgen we een blik achter de schermen en horen we het ondernemersverhaal. Na de lunchpauze zetten we onze trip verder om dan omstreeks 19.30 uur lokale tijd de trein terug te nemen.

21/10/2019 - 08:00 - 23:00

Opvolgsessie 1: HotSpots

Hoe breng ik meer beleving in mijn winkel, zonder grote investeringen te maken? Elke winkelruimte heeft zijn HotSpots, de klant ziet ze onbewust maar het is aan ons om ze bewust te gebruiken. Zo maken we onze winkel aantrekkelijker, en stimuleren we de verkoop.

Programma
19.30    Ontvangst met broodjes
20.00    Sessie lerend netwerk
22.00    Netwerkdrink

04/11/2019 - 19:30 - 23:00

Opvolgsessie 2: Storytelling

Wees trots op je winkel, op jezelf en op je product. En durf dit ook te communiceren. In deze sessie herbekijken we de relatie met onze klanten en hoe we onze 'story' het best tot bij hen brengen.

Programma
19.30    Ontvangst met broodjes
20.00    Sessie lerend netwerk
22.00    Netwerkdrink

Deelnameprijs
Niet-leden: € 660 - UNIZO-leden: € 560
Organisator
UNIZO

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Londen en diverse locaties 9000 Gent