Ondernemersforum | Hoe lichaamstaal je kan maken of kraken

De kracht van non-verbale communicatie in leiderschap.
Heb je als leidinggevende voldoende impact? Kom je geloofwaardig over? Slaag je erin een sterke verbinding te maken met mensen?
nonverbaal

Dit event is afgelopen

Wij leven in een hypergeconnecteerde wereld, waarin leidinggevenden 75 tot 80% van hun werktijd aan het communiceren zijn. Ook jij communiceert uren per dag. Je woont meetings bij, luistert naar medewerkers, neemt sollicitatiegesprekken af, houdt functioneringsgesprekken, evalueert projecten samen met collega’s en managers. Elke dag opnieuw neem je beslissingen, in eerste instantie gebaseerd op wat je hoort, maar zelden op wat je ziet.

Hoewel de wetenschap uitvoerig bewezen heeft dat  minstens 60% van onze communicatie non-verbaal gebeurt, is beheersing van lichaamstaal vaak het missende ingrediënt bij veel leidinggevenden. De juiste lichaamstaal versterkt people skills, emotionele intelligentie, relaties, charisma, impact en invloed op anderen.

Ben jij je bewust van het effect van je non-verbaal gedrag op je werk en op je succes? Deze training reikt je essentiële non-verbale strategieën aan die je nodig hebt om effectiever leiding te geven en je prestaties naar een hoger niveau te tillen.

Voor wie?

Voor iedereen in een leidinggevende positie.Voorkennis is niet vereist.

Door wie?

Eva Vissers is experte non-verbale communicatie en zaakvoerder van Human Frequency. Als directielid in een grote organisatie gaf ze gedurende 10 jaar leiding aan een team van  200 hoogopgeleide medewerkers. Door opleiding, training en ervaring specialiseerde zij zich in body language en non-verbale strategie-analyse. Ze maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van experten en werd als eerste en enige in België gecertificeerd door Science of People, een gerenommeerd Human Behavior Lab in de VS.  Haar wetenschappelijk onderbouwde trainingen zijn gestoeld op een verzameling van 2500 wetenschappelijke studies en werden getest bij toonaangevende academische instellingen over de hele wereld. Eva maakt haar wetenschappelijke kennis toegankelijk en vertaalt deze naar herkenbare situaties en bruikbare vaardigheden die onmiddellijk in de praktijk te brengen zijn. Zij verbindt bovendien de wetenschap over non-verbale communicatie met haar kennis over leiderschap.

Hoe?

Elke training van Human Frequency is:

  • Maatwerk
  • Gericht op vertaling van theorie naar praktijk
  • Stevig geënt op de meest recente en meest toegepaste wetenschap
  • Sterk interactief
  • Authenticiteit staat centraal

Programma

19.00 uur Heerlijke maaltijd + workshop
20.00 uur Sessie lerend Netwerk
22.30 uur Tijd voor een drankje
  • Sessie 1: De grondbeginselen van non-verbale communicatie
  • Sessie 2: Je eigen lichaamstaal onder de loep
  • Sessie 3: Leer lichaamstaal van anderen lezen en geef leiding met meer emotionele intelligentie
  • Sessie 4: Detectie van misleiding
Deelnameprijs
€ 360 UNIZO-leden/€ 460 niet UNIZO-leden
Organisator
UNIZO i.s.m. Artkom en Human Frequency

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Artkom Kolonel Begaultlaan 15 B02.12 3012 Wilsele