NextGen Growth

Ben jij op zoek naar persoonlijke ontwikkeling? Tijdens deze tweedaagse workshop leer je concreet hoe je jouw sterktes én zwaktes kan omvormen tot opportuniteiten binnen jouw familiebedrijf.
Logo FBC

Dit event is afgelopen

Ontdek samen met een groep van gelijkgestemde 'next generation' ondernemers waar je sterktes en verlangens liggen. Leer deze te vertalen naar de werkvloer en familie. De zaken waar je tegenop loopt worden bespreekbaar gemaakt, met ruimte voor ervaringsuitwisseling met de groep.

Thema’s

  • Zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling
  • Drang om te bewijzen, angst om te mislukken
  • Relatie met collega’s
  • Verschillende generaties en opvolging
  • Gevoeligheden van de verschillende stakeholders

Waarom je dit traject niet mag missen...

Aan de slag gaan als opvolger in het familiebedrijf als 'zoon of dochter van' is niet eenvoudig. Je legt van nature andere accenten dan je ouders en je werknemers zijn gevoelig voor verandering. Tijdens het traject van NextGen Growth beginnen we bij de basis en dat ben jij zelf! Na het traject zal je sterker in je schoenen staan om in het bedrijf te werken tussen de andere werknemers en in de toekomst er eventueel een leidende rol op te nemen.

Doelgroep voor deze tweedaagse

Behoor jij tot de opvolgende generatie binnen het familiebedrijf? Schrijf je dan zeker in! We laten max. 8 deelnemers toe om zo individueel mogelijk te werk te gaan.

In het leven van NextGen Growth-docente Evelien Torfs (33) staat de persoonlijke ontwikkeling van andere mensen centraal. Ze weet als geen ander hoe het is om op te groeien in een ondernemend nest, want haar vader is CEO bij schoenen Torfs. Die kennis vanuit haar persoonlijke leefwereld zet ze om in een coachingverhaal voor de opvolgende generatie in familiebedrijven. Zij staan voor specifieke uitdagingen en dat vraagt voor een bijzondere aanpak. Lees hier het volledige interview met Evelien!

Praktische info

De tweedaagse start op vrijdag 16 april om 9u en eindigt op zaterdag 17 april om 16u. Dit laat ons toe om in de diepte te werken. Overnachting wordt optioneel aangeboden in het Terhills hotel in Maasmechelen. Begin mei zie je de groep terug tijdens een avondsessie waar je terugkijkt op de leerpunten van de tweedaagse.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 550
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Terhills Hotel Zetellaan 68 3630 Maasmechelen