Netwerksessie "Marktconsultatie" van het Kennisnetwerk overheidsopdrachten

Ook bij overheidsopdrachten geldt dat een goede voorbereiding het halve werk is. Voordat je de markt opgaat met je opdracht, verken je die markt daarom best eerst goed tijdens een marktconsultatie. Inzicht in de markt, in de bestaande producten of diensten en op de mogelijke ondernemers/inschrijvers is onontbeerlijk bij het opstellen van goede opdrachtdocumenten. Een marktconsultatie zorgt op die manier voor tijdwinst en een goed uitgewerkte overheidsopdracht die aansluit bij de markt.

Dit event is afgelopen

In deze netwerksessie worden de juridische contouren van de marktconsultatie verkend en worden er  praktische tips and tricks aangereikt hoe om te gaan met de markt. Daarnaast bieden wij als PIO een inkijk in onze ervaring en kennis rond de marktconsultatie binnen innovatieve overheidsopdrachten. 

 

Deze netwerksessie is helaas al volzet. Maar geen nood! Heb je interesse in dit thema, laat dan je gegevens achter via dit formulier. Bij voldoende interesse, bekijkt PIO of het nog een bijkomende sessie rond dit thema organiseert.

 

Meer informatie over het Kennisnetwerk Overheidsopdrachten

Het Kennisnetwerk Overheidsopdrachten is een platform voor interne kennisoverdracht (ervaringen, goede praktijken, instrumenten,...) en actieve kennisdeling over overheidsopdrachten binnen de Vlaamse overheid.

Naar de PIO-website

Organisator
Facilitair Bedrijf i.s.m. PIO
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Herman Teirlinck gebouw Havenlaan 88 1000 Brussel