Mercurio Beyond Borders Verenigd Koninkrijk

Het Beyond Borders-traject is een kortlopend traject van 4 inhoudelijke sessies om een eerste marktverkenning te doen in het Verenigd Koninkrijk.

Om succesvol door te breken in deze markt is een grondige voorbereiding essentieel. Welke kansen liggen er voor jouw onderneming? En hoe kan je je voorbereiden op een succesvolle marktintroductie? Je komt het allemaal te weten tijdens ons interactief begeleidingstraject!

Dit event is afgelopen

Timing, telkens van 8u30  tot 11u30

19 mei

2 juni

16 juni

30 juni

Sessies

  1. Kick-off sessie met introductie in het VK. Handelsinformatie, uitleg over de huidige stand van zaken in de economie, zakelijke mogelijkheden.
     
  2. Focus op de juridische en financiële aspecten van het zakendoen in het VK. Hoe u uw eigen entiteit of bedrijf kunt oprichten.
     
  3. Focus op culturele aspecten - bedrijfscultuur, zakelijke relaties en gewoonten, het creëren van een joint venture, het vinden van partners/agenten/distributeurs.
     
  4. Focus: waarom is deze markt zo aantrekkelijk? Bedrijfsgetuigenissen komen aan het woord.

De onderwerpen kunnen aan verandering onderhevig zijn - we proberen informatie te geven op basis van wat de deelnemers vragen.

Doelgroep

Het traject is gericht op ondernemers, sales en business development managers die al een algemene exportstrategie hebben maar het Verenigd Koninkrijk op de kaart willen zetten voor hun bedrijf. Ook ondernemers die er al actief zijn en hun positie in deze markt willen consolideren of uitbreiden, zijn welkom.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
550 euro (excl. btw)
Organisator
Voka i.s.m. VLAIO - FIT - CREDENDO
Initiatief

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland Markgravestraat 12 2000 Antwerpen