Mercurio Beyond Borders Turkije

Denk je eraan om te importeren uit of te exporteren naar Turkije? Zoek je een lokale distributeur? Wil je de markt beter leren kennen? Heb je interesse om een lokale site op te zetten? Dan is dit traject geknipt voor jouw onderneming.

Dit event is afgelopen

Waarom zakendoen in Turkije?

Turkije heeft een sterke en snelgroeiende industriële infrastructuur. Met bevoorradingsproblemen, vooral afkomstig uit China, streven Europese bedrijven ernaar samen te werken met leveranciers die dichterbij liggen in plaats van verre landen die alleen goedkope productie aanbieden.
Het land is economisch sterk ontwikkeld met een focus op autoproductie, luchtvaart, bouwmaterialen, voeding en textiel.

Wat mag je verwachten?

Je krijgt een helicopterview over de Turkse markt op economisch, commercieel, juridisch, fiscaal en financieel vlak. Naast toelichting door experten krijg je tips & tricks en te vermijden valkuilen van kmo’s die al actief zijn in Turkije.

Je maakt deel uit van een groep van gelijkgestemden en bouwt een community op waar je steeds terecht kan, ook na afloop van het traject.

Het traject bestaat uit 4 sessies van een halve dag, bij elke sessie is een expert aanwezig uit zijn/haar vakgebied. Op 30 november vindt de kick- off plaats. Samen met de groep bepalen wij dan de data en topics van de verdere drie sessies.

Op het einde van het traject beslissen we samen met de groep of wij al dan niet een korte zakenreis naar Turkije aan het traject koppelen.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
550 euro
Organisator
Voka i.s.m. VLAIO
Initiatief

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka Oost-Vlaanderen Lammerstraat 18 9000 Gent