Mentor Talks 2020

Mentor Talks 2.0, de ‘hybride’ bubbeleditie, vindt woensdag 16 september plaats vanaf 18u00. Het wordt gegarandeerd een inspirerende avond met internationale sprekers en een unieke mogelijkheid om te netwerken. Je kan zowel deelnemen in fysieke coronaproof bubbel naar keuze of online aanwezig zijn. Bovendien is het event helemaal gratis!
Mentor Talks Netwerk Ondernemen

Dit event is afgelopen

Wat mag je verwachten?

Mentor Talks zal dit jaar op een hybride manier georganiseerd worden. Het zal enerzijds online doorgaan maar ook fysiek dankzij ons vernieuwende “bubbel-concept” waarbij we doorheen Vlaanderen diverse bubbels zullen creëren met telkens 10 ondernemers waarmee je samen, in real-life, de sprekers digitaal kunt volgen en tussendoor de ruimte krijgt om op een unieke manier te netwerken met de ondernemers in jouw bubbel.

Een aantal van onze mentoren en wijzelf (uiteraard!) zullen ons kantoor openstellen en een bubbel hosten waarin we jou graag verwelkomen!

Het is ook mogelijk om het event uitsluitend online te volgen en ervoor te kiezen om niet bij een fysieke bubbel aan te sluiten. Al mis je dan wel de aangeboden food & drinks en de mogelijkheid tot netwerking ;).

Programma

  • 18u00 – Ontvangst in de verschillende bubbels

  • 18u55 – Ontvangst op het online platform voor de start van Mentor Talks

  • 19u00 – Thierry Bouffioux / serial entrepreneur & investor (NL)
  • 19u25 – Aurelien de Meaux / Cheerz.com (FR)
  • 19u50 – Pauze (in de bubbels: tijd om even iets te eten en te drinken)
  • 20u20 – Luc De Clerck / Avantida, Cinvio (BE)
  • 20u40 – Susanne Birgersdotter / World Women Network , SBDM AB and SBDM Americas (SWE)
  • 21u30 – Einde programma en netwerking in de bubbels

Dat dit een uniek event wordt dat je niet wilt missen, staat vast. De toegang is beperkt dus boek alvast je plaatsje door je te registreren. Zo kan je (indien gewenst) inschrijven bij een bubbel en krijg je toegang tot de gegevens om in te loggen voor dit event.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
We bieden deelname aan dit event gratis aan. Bij annulatie minder dan 48 uur voor het event zijn we genoodzaakt om een een ‘no show’ fee van 75 euro (excl. BTW) aan te rekenen. Uiteraard kan je je laten vervangen door een andere persoon van je bedrijf.
Organisator
Netwerk Ondernemen i.s.m. Startit @KBC

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Netwerk Ondernemen Lange Gasthuisstraat 31 2000 Antwerpen