Masterclass Access to Growth - Internationalisatie

Naar welk land breid je best uit met je onderneming? En hoe pak je zoiets aan? Dat ontdek je in deze Masterclass!

Dit event is afgelopen

De prijs van deze Masterclass is 744 euro per deelnemer. Dankzij een subsidie van VLAIO is dit 1.735 euro minder dan de oorspronkelijke prijs van 2.479 euro.

In een beperkte groep van max. 10 à 12 ondernemers die voor dezelfde uitdaging staan word je in deze Masterclass begeleid door een expert ter zake. Je krijgt een methodiek, tools en databronnen aangereikt die je zullen helpen bij het uitwerken van een onderbouwde internationalisatiestrategie.

Deze workshop heeft als doel jou handvatten en inzichten aan te reiken om internationaal de eerste stappen te zetten. Tijdens een (optionele) één-op-één met beide coaches na deze workshop kunnen we dieper ingaan op jouw specifieke wensen en vragen.

Coach

Sophie Boutelegier - Expandify Sophie is een expert in strategie, groei en internationale expansie. Ze werkt samen met ondernemers en bedrijfsleiders om krachtige strategieën en snelle implementatieplannen te ontwikkelen om hen te helpen een duurzame, winstgevende omzetgroei te realiseren. Haar kernexpertise ligt in het creëren van internationale uitbreidingsstrategieën, het ontwikkelen van krachtige go-to-market-plannen en het helpen van Europese bedrijven om te gedijen op de Amerikaanse markt.

Deelnameprijs
€ 744
Organisator
Sirris i.s.m. Agoria & imec.istart

Dit event is afgelopen