Make it big in the USA

Tijdens deze gratis webinar lichten we de opportuniteiten en valkuilen toe en leren we uit de ervaringen van succesvolle ondernemers hoe je jouw kans op slagen vergroot.

De Amerikaanse markt geeft ongekende mogelijkheden om jouw business snel en duurzaam te laten groeien. Ondernemen zit Amerikanen in het bloed. Maar om je kans op slagen te verhogen moet je jouw strategie en mentaliteit afstemmen op het lokale zakenleven en de verwachtingen van klanten. Op dat vlak zijn er heel wat uitdagingen. In deze sessie krijg je gedurende een uur professioneel advies uit eerste hand.

Dit event is afgelopen

Programma 

16u30: Sophie Boutelegier (Expandify) over de opportuniteiten en uitdagingen in de VS
16u45: Virtueel tafelgesprek met Sophie Boutelegier, Arne Van der Steen (Formdrill) en Geert Houben (Cubigo)
17u20: Q&A 
17u30: Einde

Wie zijn de experten?

Sophie Boutelegier van Expandify is expert in strategie, groei en internationale expansie. Ze woont en werkt in de Verenigde Staten en is helemaal doordrongen van de Amerikaanse businessmentaliteit. Die ervaring gebruikt ze om Europese ondernemingen te helpen aan een krachtig 'go to market'-plan en duurzame groeistrategie voor de VS.

Arne Van der Steen verkoopt met Formdrill boorkoppen in meer dan 40 landen. Sinds 1999 tekent hij als nichespeler een succesverhaal in de VS uit, met intussen een eigen lokale vestiging. Hij kent de Amerikaanse markt vanbinnen en vanbuiten en weet wat cruciaal is om daar te kunnen slagen als Europese ondernemer.

Geert Houben verovert met Cubigo, een innovatief digitaal platform voor ouderenzorg, sinds 2016 de Verenigde Staten. Dankzij een sterkte groeistrategie haalde hij de laatste jaren verschillende grote contacten binnen. Zo gebruikt de grootste Amerikaanse uitbater van serviceflats vandaag het Cubigo-platform in haar 260 sites.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen