Lerend Netwerk BIMovation

Ontwerpen met BIM roept praktische vragen op. Hoe een goed BIM-protocol opstellen binnen je architectenbureau? Hoe gebeurt de uitwisseling met andere partners binnen het bouwteam? Wordt er een overdracht van modellen nagestreefd of modelleert iedereen zijn eigen model? Dit en veel meer komt tijdens de sessies van BIMovation aan bod.
BIMovation

Praktisch

Datum
Tijdstip
19.00 - 19.00 uur
Locatie

3Square Rijvisschestraat 124 9052 Zwijnaarde

Indien je als architect reeds de stap gezet hebt om te ontwerpen met BIM, dan heb je ongetwijfeld al gemerkt dat hier praktische problemen mee gepaard gaan. Hoe gebeurt de uitwisseling met andere partners binnen het bouwteam? Wordt er een overdracht van modellen nagestreefd of modelleert iedereen zijn eigen model? Hoe stel je een goed BIM-protocol op binnen je architectenbureau? Dit en veel meer bespreken we tijdens de sessies van BIMovation.

Naast de 4 sessies krijg je ook de kans om individuele begeleiding te volgen van een expert rond BIM. Worstel je met bepaalde specifieke problemen of projectgebonden vraagstukken omtrent het werken met BIM? Dan kan je advies inwinnen tijdens deze één-op-één begeleiding met een specialist.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 490
Organisator
Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV)

Praktisch

Datum
Tijdstip
19.00 - 19.00 uur
Locatie

3Square Rijvisschestraat 124 9052 Zwijnaarde

Locatie

Adres

3Square Rijvisschestraat 124 9052 Zwijnaarde