Leer hoe je belangrijke hr-processen eenvoudig kan automatiseren

Verdrinkt jouw hr-team in het papierwerk en administratieve verplichtingen? Heb je er al aan gedacht om jouw personeelsadministratie te automatiseren? Deze opleiding maakt je duidelijk hoe technologieën zoals robotisering en artificiële intelligentie jouw bedrijf grote diensten kunnen bewijzen.

Dit event is afgelopen

Programma

Veel bedrijven zetten al software in voor bijvoorbeeld het beheer van hun payroll, trainingen en rekrutering. Alleen moeten daarbij vaak gegevens van het ene naar het andere systeem worden overgezet. Niet alleen gaat hierbij veel tijd verloren, ook mogelijke fouten loeren om de hoek. Volgens onderzoek valt alleszins meer dan de helft van de hr-afdelingen terug op Excel-documenten en papieren workflows. Tegelijk zet zich wereldwijd een golf van automatisering van kantoorwerk door. Wist je bijvoorbeeld dat robotic process automation (RPA) en artificiële intelligentie (AI) je toelaten om tot wel 40 % van jouw hr-processen te automatiseren? In deze opleiding ontdek je hoe deze nieuwe technologieën het verschil kunnen maken voor jouw hr-afdeling.

Jouw coaches zijn experten ter zake Joris Van Ostaeyen en Johan De Mulder van robonext. Dit IT-bedrijf is gespecialiseerd in het automatiseren van administratieve processen.

Deze opleiding omvat drie onderdelen:

  • Sessie 1 - inspiratiesessie: aan de hand van demo’s en praktijkvoorbeelden ontdek je hoe jouw hr-team AI en RPA kan inzetten.
  • Sessie 2 – usecases: je brengt in kaart waar de opportuniteiten voor automatisering in jouw bedrijf zich situeren. 
  • Sessie 3 - build your own bot: je verdiept je in RPA en leert een eenvoudige robot bouwen met een gratis tool.

Doelgroep

Hr- of IT-managers of -medewerkers met interesse in automatisering. Specifieke voorkennis is niet vereist.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 550 (excl. btw)
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland Zetel Antwerpen Markgravestraat 12 2000 Antwerpen