LAB: Internationale prijszetting

Wil je graag meer omzet? Of wil je je winst boosten? Moet je daarvoor je prijs verhogen of net verlagen? Als ondernemer kom je uit bij het klassieke vraagstuk: wat is nu mijn 'juiste prijs' op de thuismarkt en op internationale markten? Je komt dit en zoveel meer te weten tijdens een gratis infosessie en/of vier interactieve en leerrijke sessies.

Dit event is afgelopen

In deze opleiding kijk je verder dan je kostenstructuur en ga je aan de slag met het klantperspectief en de internationale prijszetting op de buitenlandse markt. De focus ligt op de waarde die je genereert met je product en hoe je die waarde verdeelt over jezelf én de klant. Je leert wat de klant écht bereid is te betalen en hoe je dat vertaalt in je prijsbeleid.

Niet alleen ligt de focus op prijsonderhandelingen, prijszetting en algemene voorwaarden bij prijsstijgingen en gewijzigde marktomstandigheden. We gaan ook dieper in op de communicatie met je klanten, partners en dealers in tijdens van disruptie. 

Aan de hand van praktijkvoorbeelden en cases krijg je een grondig inzicht in de verschillende benaderingen van prijszetting en ontdek je wat voor jou de beste prijsstrategie is. Na deze workshop heb je de tools in handen om in elke situatie de juiste prijs te hanteren. 

Ontdek hieronder hoe de vier sessies van dit traject zijn ingevuld en hoe wij samen met experten jouw kennis bijschaven. 

  • Sessie 1 - 13/9/'22 - Gewijzigde marktomstandigheden en prijsstijgingen, zijn uw algemene voorwaarden en contracten er tegen bestand?  Kristof Zadora en Stefanie Stappers 
  • Sessie 2 - 15/9/'22 - Prijsonderhandeling
  • Sessie 3 - 20/9/'22 - Prijszetting door Peter Forceville
  • Sessie 4 - 22/9/'22 -  Communicatie met je klanten, partners en dealers in tijden van economische disruptie
Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
550 euro (excl. btw)
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt