Lab Cybersecurity

Niet enkel grote organisaties en instellingen zijn doelwitten van hackers en cybercriminelen. Ook kmo's krijgen hier in toenemende mate mee te maken. Je leert in dit opleidingstraject hoe je je hier optimaal tegen beschermt en je gaat naar huis met een concreet plan op maat van je eigen organisatie.

Dit event is afgelopen

Programma

03.09.2020: Is mijn organisatie een doelwit en waarom?

In deze sessie trachten we te achterhalen waarom cyber criminelen geïnteresseerd zouden kunnen zijn in jouw organisatie. We lichten toe welke de business risico’s zijn en welke bedreigingen de meest kritieke systemen kunnen impacteren. Vervolgens bieden we een eerste inzicht in mogelijke beveiligingsmogelijkheden.

10.09.2020: Hoe kan ik me beschermen?

We gaan dieper in op de beveiligingsmaatregelen die een organisatie dient te nemen omzich afdoende te beschermen tegen cyberdreigingen. We bundelen alle kennis uit de twee sessies in een concrete en realistische case waarbij we tonen hoe een aanvaller typisch tewerk gaat.

17.09.2020: Uitbouwen van een high level bedrijfsplan

Tijdens deze sessie adviseren we de deelnemers bij het identificeren van de meeste urgente activiteiten die ze moeten uitvoeren om hun beveiliging te verbeteren. We trachten volgende punten uit te werken: 

  • Activiteit / project 
  • Deliverable 
  • Timing 
  • Tijdsinschatting 
  • Justificatie (beschermen van ‘crown jewel’). 

Doelgroep

Er is geen technische voorkennis vereist voor deze opleiding. Dit lab richt zich op bedrijfsleiders en managers van kmo- ondernemingen.

Trainers

Deloitte

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Voka leden: € 550 (excl. btw), Niet-leden: € 715 (excl. btw)
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen