Jouw business op 3 A4's

Het schrijven van een ambitieus groeiplan voor jouw bedrijf is cruciaal. We beginnen dus op bedrijfsniveau en gebruiken de OGSM-methode: een heldere aanpak die je eenvoudig van doelstellingen naar actieplan leidt.

Dit event is afgelopen

Ook je sales- en hr-afdeling hebben nood aan richting en duidelijkheid, voortbouwend op de specifieke analyses in hun domein.

In drie interactieve workshops van een halve dag bouw je samen aan een samenhangend en concreet plan dat eveneens gebruikt kan worden voor de interne communicatie en voor de opvolging van de acties en resultaten.

Trainers

Bob de Rydt is een senior business manager met bijna 20 jaar ervaring in B2C en B2B (in marketing en verkoop). Kort voordat hij bij Business Markers kwam, was Bob hoofd van de marketing out-of-home bij Jacobs Douwe Egberts en lid van het Belux Management Team. Hij heeft een sterke focus op algemeen bedrijfsbeheer, procesverbetering en
mensenontwikkeling. Met een bewezen track over strategieontwikkeling, ontwerp van klantervaringen, categorie-innovatie en financieel / P&L-beheer, staat Bob bekend om zijn passie voor het ontwikkelen van teams en het motiveren van mensen.

Erwin Roels is een resultaatgedreven business leader met ervaring in general management, sales team management,
account management & business development. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in het managen, coaching & inspireren van sales teams die oplossingen of services verkopen, zowel in de Benelux als in de rest van Europa.

Margriet Lindemans is een hr-professional met meer dan 20 jaar ervaring. Margriet is een hr-generalist en Change Instigator, met grote kennis van FMCG & matrixorganisaties. Daarnaast is zij ook gecertifieerd coach.

Meer info?

Anja De Clercq via anja.declercq@voka.be

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 715
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant (kantoor Leuven) Tiensevest 170 3000 Leuven