Jong Voka Breakfastclub: What's New in Tech? (dec 2023)

<p>Op 6 december staat er een nieuwe Jong Voka Breakfastclub op de agenda. Het thema van deze maand? Dit netwerkevent is er voor en door jonge ondernemers actief in de techsector.</p>

<p>Vijf start- en scale-ups binnen het thema Tech komen hun verhaal pitchen en staan te popelen om jouw feedback als ondernemer uit de techsector te ontvangen. Hiervoor krijgen ze 5 minuten en 5 slides. Wil je er graag bij zijn? Zet jouw wekker dan extra vroeg!</p>

Jong Voka-Oost-Vlaanderen logo

Dit event is afgelopen

Breakfastclub

Elke eerste woensdag van de maand organiseert Jong Voka de Breakfastclub voor en door jonge ondernemers. Vijf start- en scale-ups komen er hun verhaal pitchen en staan te popelen om feedback te krijgen van de aanwezigen. Wil jij er ook graag bij zijn? Zet jouw wekker dan extra vroeg! 

Kom netwerken en luister naar de ondernemersverhalen van jonge founders in Tech

Wij verwelkomen je graag in onze Voka Box in Gent voor dit ontbijt vol inspiratie en netwerkmogelijkheden. Wandel terug buiten met een hoop ideeën, interessante contacten en feedback.

Wat staat er op het menu?

Vijf start- en scale-ups binnen het thema Tech brengen een veelbelovende pitch. De pitchers maken we 2 weken voor aanvang bekend op onze LinkedIn pagina.

Gratis mits inschrijving

Voor 'jonge' (pre-)ondernemers met interesse/ actief in de Techsector.

Wanneer?

Woensdag 6 december 2023

Van 8.00 tot 10.00 uur

Zelf pitchen?

Ben je een jonge ondernemer en pitch je jezelf en je onderneming graag voor de Oost-Vlaamse start- en scale-up scene?  Stuur ons dan zeker een berichtje!

Ontdek opkomende Breakfastclubs en andere events via deze link

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Gratis mits inschrijving
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka Box Gent Lammerstraat 18 9000 Gent