Interreg NWE Project Ideas Forum

Heb je een projectidee dat je zou willen indienen voor het Interreg NWE programma? Dan vormt dit event de perfecte gelegenheid om meer te weten te komen over de verwachtingen van het programma voor oproep 2.

Dit event is afgelopen

Zo vind je er informatie over Interreg Noordwest-Europa (NWE) en de verschillende thematische prioriteiten en kan je er netwerken en potentiële projectpartners ontmoeten. je hebt ook de gelegenheid om vertegenwoordigers van het Interreg NWE programma te ontmoeten en jouw projectidee voor te stellen.

Als je een projectidee hebt, kan dit worden weergegeven tijdens de tentoonstelling van projectideeposters. Ook krijg je de kans om 's middags geïnteresseerde deelnemers te ontmoeten en je idee verder te bespreken en uit te werken. 

Je kan je ook aanmelden voor een coachingsessie met jouw nationale / regionale contactpunt om zo feedback te krijgen op jouw projectidee en jouw partnerschap op te bouwen.

Dit eendaagse evenement staat open voor alle potentiële interreg NWE-aanvragers en andere belanghebbenden die geïnteresseerd zijn in het programma 2021-2027.

Voorafgaand aan het evenement kan je alvast lid worden van de online community zodat je jouw projectideeën kunt toevoegen of door de ideeën van anderen kan bladeren en al de eerste contacten kan leggen om tijdens het event te netwerken. 

Bekijk hier de gedetailleerde agenda van het evenement.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Interreg North West Europe program
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

CCD Congress Centre Düsseldorf Rotterdamer Str. 141 40474 Düsseldorf, NRW Duitsland