International Finance (kort traject)

Nood aan een klankbord waar je jouw complexe cases kunt voorleggen? In dit kort traject rond International Finance helpen we internationaal actieve professionals die verder willen groeien in deze economisch onzekere tijden.

Dit event is afgelopen

Voor wie?

  • Ben je als CFO op zoek naar een netwerk en klankbord?
  • Wil je graag jouw (internationale) strategieën aftoetsen bij collega-CFO’s?
  • Ben je graag up-to-date inzake regelgeving, fiscaliteit, geopolitiek en digitalisering? Voka ondersteunt jou graag in jouw uitdagingen en biedt een uniek en inspirerend netwerk aan van CFO’s van Vlaamse bedrijven met een internationale dimensie. 

Dus niet te veel theorie, maar gewoon praktijk? Dan is dit traject vast en zeker iets voor jou!

Al jaren brengt Voka groepen van een verschillende managers met gemeenschappelijke uitdagingen op regelmatige basis samen om kennis en ervaringen met elkaar te delen. Tijdens elke sessie wordt er één topic uitgelicht op basis van de uitdagingen en in overleg met de deelnemers. Over dit topic wisselen we zoveel mogelijk ervaringen en kennis met elkaar uit. Dit faciliteren we met heel interactieve sessies, praktijkgetuigenissen en onder professionele begeleiding van Deloitte. Afhankelijk van het thema delen externe experten de nodige info met de groepsleden en leiden zij het onderwerp in.

Resultaat

Na dit traject heb je niet alleen meer kennis over financiële topics zoals oa transfer pricing, financiële steun voor internationaal ondernemen, financiering van export en internationaal aankopen, fiscale gunstregimes, cash flow management en consolidatie maar je leert tevens uit de best practices van collega-ondernemers die gedeeld worden in je groep.

Programma

  • Kennismaking, tafelrondje
  • Algemene inleiding tot het thema 
  • Oplijsten onderwerpen die de deelnemers aanbelangen voor de volgende sessies 
  • Vastleggen vergaderdata en locaties van de resterende 3 sessies 
Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 550 (excl. btw)
Organisator
Voka
Initiatief

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - KvK Mechelen-Kempen (kantoor Geel) Kleinhoefstraat 9 2440 Geel