Inspiratiesessie: tips & tools voor B2B marketing

Waarschijnlijk biedt u een geweldig product of dienst aan. Wanneer je een meeting hebt met een prospect, dan scoor je meestal een deal. Maar het moeilijkste is om deze meeting te krijgen.

Praktisch

Datum
Tijdstip
13.00 - 14.30 uur

Koud bellen is hard en lastig. Iedereen vist in de vijver van klassieke advertenties. Er moet toch een betere manier zijn? Tijdens deze gratis inspiratiesessie van GrowForce nemen we je mee hoe je efficiënter en effectiever kan zijn in het genereren van meer en kwalitatievere leads.

We kijken o.a. naar efficiënte koude email campagnes, LinkedIn optimalisatie, LinkedIn automatisatie en het gebruik van landingspagina's om ervoor te zorgen dat jouw agenda gevuld wordt met afspraken.

Alvast overtuigd om verder in de diepte bij te leren over B2B marketing? Check dan ook zeker ons lab B2B marketing!

Wie is GrowForce academy?

GrowForce academy helpt oprichters, marketeers en growth teams bij het creëren van voorspelbare sales funnels en het verhogen van tractie, retentie en referral.
 
Het GrowForce team doet dit door je te leren hoe je leadgeneratie kan automatiseren, klantstromen kan optimaliseren en het brainstormen over groei-experimenten. GrowForce academy helpt je ook om jouw waardepropositie, verkoop- en marketingproces, technologie blueprint en verkoopteam naar een hoger maturiteitsniveau te brengen. 
 
GrowForce heeft al meer dan 300 professionals van +500 bedrijven opgeleid.
 
https://growforce.academy 
https://grow-force.com/ 

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Gratis
Organisator
Voka

Praktisch

Datum
Tijdstip
13.00 - 14.30 uur