Inspiratiesessie Thematische PIO-oproep: Circulaire Economie en Energietransitie

PIO organiseert voor het eerst een ‘thematische’ oproep rond deze prioritaire, transversale thema's voor Vlaanderen. Op 14 september organiseren ze een online infosessie over deze oproep.
windmolen

Dit event is afgelopen

Thematische oproep: Circulaire Economie en Energietransitie

'Circulaire Economie’ en ‘Energietransitie’ zijn prioritaire transversale beleidsthema’s. Het PIO-programma wil bijdragen aan deze belangrijke uitdagingen. Daarom organiseren ze voor het eerst een aparte ‘thematische’ oproep, en dit in nauwe samenwerking met alle relevante Vlaamse actoren ter zake. 

Werk je voor een publieke organisatie en heb je een idee om via een overheidsopdracht innovatieve oplossingen te laten ontwikkelen en valideren die kunnen bijdragen tot een 'Circulaire Economie' en 'Energietransitie' in Vlaanderen, dan is deze oproep iets voor jou.

Inspiratiesessie

Op 14 september organiseert PIO een online infosessie over deze oproep. Bedoeling is om je inzicht in de thematische uitdagingen te verruimen en je te inspireren tot een innovatief project. Welke verwachtingen en voorwaarden stelt PIO aan de projecten? Hoe innovatief moeten de gezochte oplossingen zijn? Met welke beoogde meerwaarde en impact?  Tot slot krijg je ook een aantal tips en tricks om tot een succesvolle aanvraag te komen.   

Agenda en Inschrijven

De voorlopige agenda vind je hier, evenals het inschrijvingsformulier. 

 

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Programma Innovatieve Overheidsopdrachten

Dit event is afgelopen