Inspiratiesessie Oproep City of Things 2021 – laat je inspireren!

Via de oproepen City of Things willen we elke Vlaamse stad of gemeente ‘slim’ maken en de mogelijkheden van het Internet of Things en het gebruik van open data laten verkennen. Het ultieme doel is om met innovatieve technologieën het leven in de gemeenten aangenamer en duurzamer te maken.

Begin juni wordt de 4e oproep City of Things gelanceerd. Op 18 juni organiseren we een infosessie waar we de nieuwe oproep zullen toelichten en een aantal partners aan het woord laten. Kan je niet deelnemen aan de infosessie? Geen probleem, de opname wordt gepubliceerd op onze website.

Dit event is afgelopen

Deze online inspiratiesessie kadert in de lancering van de 4e oproep City of Things en is als het ware de aftrap van ons co-creatietraject. Deze inspiratiesessie is de perfecte voorbereiding op de uitwerking van een projectidee. 

Tijdens deze inspiratiesessie presenteren enkele lokale besturen een City of Things-project. Je maakt kennis met verschillende thema’s en maatschappelijke uitdagingen. Je krijgt inzicht in de drempels, hindernissen, maar zeker ook de successen van elk project. Daarnaast krijg je ook waardevolle tips voor het uitrollen van een eigen City of Things project.

We verwachten een actieve deelname tijdens de brainstormsessies in kleinere groep. Aan het einde van deze sessie heb je voldoende inspiratie om zelf een ideefiche op te maken.

Doelgroep

exclusief voor lokale besturen, VGC, intercommunales, Vlaams Overheid. Deelname is verplicht voor indieners van een subsidieaanvraag City of Things.

Deelname is verplicht voor indieners van een subsidieaanvraag City of Things!

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Deelname is gratis maar inschrijven is verplicht!
Organisator
VLAIO
Thema's

Dit event is afgelopen