Inspiratiesessie: Ondernemen als starter - Bryo (mogelijks digitaal nav corona)

Droom je van je eigen zaak of onderneming? Of heb je misschien een straf idee waarmee je al aan de slag bent gegaan? Geruggesteund door een sterk netwerk, coacht Voka – Kamer van Koophandel Limburg je in je groei tot succesvol ondernemer.

Dit event is afgelopen

 

Mogelijks vind deze sessie digitaal plaats nav corona

 

Graag stellen we je voor aan Bryo, de starters-community van Voka. Als beginnend ondernemer ben je al warm gemaakt voor een boeiend ondernemerschapsleven, maar je voelt wel nog de noodzaak om op een professionele en bevattelijke manier wegwijs te krijgen in alle aspecten rond het opstarten en leiden van een eigen onderneming. Herken je jezelf? Dan kan Bryo iets voor jou zijn.

Of je nu op een idee broedt, je al van start bent gegaan, of al een onderneming hebt die zichzelf reeds heeft bewezen en klaar is om op te schalen, Bryo speelt in op elke levensfase van de startende ondernemer. Daarom bieden we verschillende trajecten aan: Bryo StandUp (van idee naar haalbaarheid), Bryo StartUp (gestart als dan niet in bijberoep en professionaliseren) en Bryo ScaleUp (groeistarters)

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg gouverneur roppesingel 51 3500 Hasselt