Inspiratiesessie Accelero - Boost je snelle groei

Als groeiende ondernemer moet je van vele markten thuis zijn. Vandaag meer dan ooit. Kom daarom woensdag 25 november 2020 zeker langs en ontdek tijdens deze inspiratiesessie wat ons groeitraject Accelero voor jou kan betekenen. Jeroen Meens (Cynex) inspireert jou rond het belang van je groeistrategie.

Deze inspiratiesessie zal online plaatsvinden.
Mogelijk gemaakt door Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen

Dit event is afgelopen

Accelero is een groeiaccelerator waarbij snelgroeiende bedrijven gedurende een jaar begeleid worden om hun groei duurzaam vorm te geven. Daarbij wordt ingezoomd op een bepaalde groeifase van het bedrijf. We leggen onze focus op bedrijven met een omzet tussen de 1 en de 5 miljoen euro en een tewerkstelling van 10 tot 30 mensen.

Het is een lerend netwerk dat van start gaat met een tweedaagse en aangevuld wordt met een tweedaagse strategie, 6 groepssessies en een intensieve individuele coaching. Er zijn acht individuele sessies voorzien per jaar.

Meer info: https://www.voka.be/limburg/accelero

Corona-proof

Wij volgen de veiligheidsmaatregelen op de voet. In functie van deze maatregelen bekijken we of we de sessie online, hybride of fysiek kunnen laten doorgaan.

 

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Corda Campus / Gebouw A / Voka Theater Kempische Steenweg 293 3500 Hasselt