Infosessie: Subsidies voor innovatie, digitalisering & internationalisering

Maar innoveren kost geld. Het betekent risico's nemen. Daarom geeft de overheid ondernemingen een financiële duw in de rug wanneer ze innoveren, groeien en/of transformeren. In deze online sessie staan we stil bij relevante subsidies waarop je je als innovatief ondernemer kan beroepen.

Dit event is afgelopen

Het subsidie-aanbod is de voorbije jaren ingrijpend vereenvoudigd, gebruiksvriendelijker en vlotter toegankelijk gemaakt.

Daarnaast werkte de corona-uitbraak als accelerator voor digitalisering en innovatie. Continu investeren en doorgedreven digitalisering zijn een must om als bedrijf deze crisis te overwinnen. Het maakt je als bedrijf wendbaar en beter gewapend tegen onvoorziene omstandigheden.

Om jou de weg te wijzen in de mogelijkheden voor jouw bedrijf, organiseert Voka - Kamer van Koophandel Limburg i.s.m. VLAIO en MINT een interactieve infosessie. In deze gratis infosessie geven we je een overzicht mee van de belangrijkste subsidiemogelijkheden en fiscale maatregelen. Je ontdekt wat de subsidies inhouden, welke projecten in aanmerking komen en welke voorwaarden verbonden zijn aan de steunmaatregel.

Hiernaast krijg je ook praktische tips om als bedrijf optimaal gebruik te maken van de subsidies en fiscale maatregelen die de overheid voor jou in petto heeft. 

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
gratis, inschrijven wel verplicht
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen