Infosessie: IP in de digitale en virtuele wereld

Een doordachte bescherming en een efficiënt beheer is hierbij essentieel. Daarom organiseren we een gratis infosessie om jou helemaal up-to-date te houden wat betreft intellectuele eigendom in de digitale en virtuele wereld.

Dit event is afgelopen

In deze sessie zal de focus liggen op Intellectuele Eigendom en de toepassing ervan in de digitale en virtuele wereld.  Er zal geduid worden op de voordelen die een goed beheer en beschermingsstrategie kunnen opleveren tijdens een proces van digitale innovatie.

Toepassing op Metaverse en NFT's

Met betrekking tot NFT’s en Metaverse zal toegelicht worden welke beschermingsmogelijkheden er zijn – Kunnen merken en modellen in de Metaverse beschermd worden? Voorts zal er worden stilgestaan bij de vraag op welke rechten de auteur van een NFT zich beroepen?

Verder en in het licht van de creatie en toepassing van Artificial Intelligence en Blockchain zal nagegaan worden welke partijen hierin een rol spelen, welke afspraken gemaakt kunnen worden en op welke wijze Intellectuele Eigendom van toepassing kan zijn.

Doe de scan!

Tot slot zal er ook aandacht zijn voor het uitvoeren van een Intellectuele Eigendom scan (IE scan) van Gevers.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
gratis, inschrijven wel verplicht
Organisator
Voka i.s.m. Gevers

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt