Infosessie: Energieprijzen - de voordeligste formules voor jouw bedrijf

De energiemarkt slaat op hol. Verschillende micro- en macro-economische beslissingen maken dat de prijzen voor elektriciteit en gas de pan uit swingen. Sommige bedrijven genieten nog voor een laatste termijn van een goede vaste prijs, maar bij verval van dat contract wordt het – net zoals voor alle andere bedrijven – kiezen tussen de pest of cholera. We laten je in deze infosessie zien hoe je de voordeligste formule kan kiezen.

Praktisch

Datum
Tijdstip
18.00 - 19.00 uur
Locatie
Online

Als bedrijf de voordeligste formules kiezen voor energie is niet eenvoudig. Het gaat om een niet-transparante markt, met een veelvoud aan leveranciers, beurzen en prijsformules. Hoe wordt jouw eindprijs nu precies berekend en hoe onderhandel je best over een nieuwe prijs of nieuwe leverancier in deze marktsituatie? 

Programma

Energie-Makelaars laat je in deze korte online sessie zien hoe de energiemarkt in elkaar steekt. 

Het belangrijkste is begrijpen hoe de eindprijs berekend wordt en hoe je voordeel kan halen uit het kiezen voor de juiste formule op basis van je eigen verbruiksprofiel.

Daarnaast krijg je ook inzicht in de verborgen kosten en de addertjes onder het gras van verschillende contracten en leveranciers. 

Spreker

Michael Soetens is bestuurder van Energie-Makelaars. Als onafhankelijk makelaar vergelijken ze dagelijks tientallen energieleveranciers met elkaar.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Deze infosessie is gratis!
Organisator
Voka

Praktisch

Datum
Tijdstip
18.00 - 19.00 uur
Locatie
Online