Infosessie: De opportuniteiten van Singapore door de ogen van de Vynckeneers

Met zijn wereldwijd netwerk van klanten, leveranciers en partners is Singapore een perfecte toegangspoort tot de ruime regio. Graag nodigen wij jou dan ook uit op donderdag 22 juni om 18.00 uur stipt in het familiebedrijf VYNCKE om deel te nemen aan een inspirerende avond over zakendoen in Singapore. De Vynckeneers zijn onze gastheer. Peter Vyncke, die in Singapore woont en werkt, en enkele specialisten delen hun ervaringen en we bekijken de vele opportuniteiten voor jouw onderneming.

Dit event is afgelopen

Met 6 miljoen inwoners en een landoppervlakte van iets meer dan 1/5 van West-Vlaanderen is Singapore een open economie met veel mogelijkheden voor ondernemers. Naast een grote afzetmarkt biedt Singapore buitenlandse ondernemingen ook een gunstig belastingklimaat, een hoogopgeleide en productieve arbeidsmarkt, een uitstekende logistieke infrastructuur en een vlotte toegang tot de rest van Azië.

Singapore beschikt ook over een gunstig kader voor intellectueel eigendom. Het handelsakkoord tussen de EU en Singapore zorgde bovendien voor een boost in de handelsrelaties tussen beide regio's. Voor geïnteresseerde deelnemers voorziet Voka West-Vlaanderen binnenkort ook een inspiratiemissie naar Singapore.

Programma

  • Ontvangst
  • Verwelkoming door Voka West-Vlaanderen
  • Economische opportuniteiten - Alyssia Lam, Singapore Economic Development Board
  • Import en exportprocessen - Eddy De Cuyper, douane-attaché voor Singapore bij FOD Financiën
  • Jouw business opstarten in Singapore - Caroline Maes, Luther Singapore
  • Testimonial gastheer Peter Vyncke
  • Netwerkreceptie met walking dinner, aangeboden door de Vynckeneers

Voor meer info over deze infosessie kan je terecht bij Leonid Guz.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Voka-leden: € 40; Niet-leden: € 60
Organisator
Voka
Initiatief

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Vycnke Gentsesteenweg 224 8530 Harelbeke