Infosessie Bryo: Waarom sommige start-ups succesvol zijn en andere falen

Bryo speelt in op elke levensfase van de startende ondernemer: of je nu op een idee broedt, al van start bent gegaan, of al een onderneming hebt die zichzelf reeds bewezen heeft en klaar is om op te schalen.

Dit event is afgelopen

Benieuwd wat Voka Bryo voor jou kan betekenen? Schrijf je dan in voor onze digitale infoavond onder het thema: Waarom sommige start-ups succesvol zijn en andere falen. Met tips, voorbeelden, getuigenissen van huidige Bryo's en alle nodige info over onze verschillende Bryo-trajecten.

Voka Bryo is dé bestemming voor startende ondernemers die succesvol willen lancerengroeien of zich willen omringen met gelijkgestemde en ervaren ondernemers!

Daarom organiseert Voka West-Vlaanderen op maandag 20 maart een digitale infoavond onder het thema: Waarom sommige start-ups succesvol zijn en andere falen. Naast een aantal hands-on tips en voorbeelden, laten we je tijdens deze infosessie kennismaken met de verschillende Bryo-trajecten en de eerstvolgende opstartdata. Ook zullen een aantal Bryo’s aanwezig zijn om hun eigen ervaringen te delen en al je vragen te beantwoorden.

Benieuwd wat Bryo voor jou kan betekenen?

Schrijf je dan in voor onze digitale infosessie op maandag 20 maart!

Programma

Na de introductie van Voka & team Jong Ondernemen, schakelen we over naar het inhoudelijke stuk: de redenen van succes & falen bij startende ondernemingen. Daarna vertellen we jullie graag meer over de 3 verschillende Bryo-trajecten:

Tussendoor komen een aantal van onze huidige Bryo's zelf aan het woord.

Praktisch

De digitale infosessie gaat door op maandag 20 maart en start om 20.00 uur. Afsluiten doen rond 21.30 uur.

Tot binnenkort! We kijken uit naar jouw aanwezigheid en ondernemersgoesting.

Voor meer informatie kan je steeds contact opnemen met Olivier Decapmaker en Hannes Careel.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Gratis (maar inschrijven is verplicht)
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen