Inforeeks “Denk vroeger aan later!” over bedrijfsoverdracht en eindeloopbaanplanning

2-delige avondcyclus voor vooruitziende zelfstandige ondernemers, waarbij de belangrijkste aandachtspunten bij het overlaten of verkopen van jouw zaak en jouw eindeloopbaanplanning grondig onder de loep genomen worden.
Denk vroeger aan later!

Praktisch

Datum
Tijdstip
20.00 - 22.30 uur
Locatie

Liantis Sint Clarastraat 48 8000 Brugge

Bouw nu aan uw toekomst!

Als zelfstandig ondernemer ga je jouw toekomst best niet onvoorbereid tegemoet! Er valt immers heel wat ruim op voorhand te regelen en dit op fiscaal, juridisch, economisch, sociaal en financieel vlak. Zowel zakelijk als privé.

Daarom organiseren wij op 16 plaatsen in Vlaanderen – vlak in jouw buurt - de 2-delige infocyclus ‘Denk vroeger aan later!” over bedrijfsoverdracht en toekomstplanning!

Tijdens 2 avondsessies geven praktijkexperten je tal van bruikbare tips en een klaar inzicht in sleutelthema’s van jouw eindeloopbaanproblematiek zoals de waardebepaling van jouw zaak, de fiscale en juridische gevolgen bij het overlaten/overnemen of beëindigen van jouw zaak, het gebruik van online overnameplatformen, je zelfstandigenpensioen en de verschillende mogelijkheden om verder te blijven werken na pensioen,… .

De avondsessies gaan eind november 2021 van start; gelijktijdig met de “Week van de Bedrijfsoverdracht” een jaarlijks initiatief van het Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Surf voor meer informatie over het programma, de data en de locaties naar de eventsite www.denkvroegeraanlater.com

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 95
Organisator
Integraal vzw

Praktisch

Datum
Tijdstip
20.00 - 22.30 uur
Locatie

Liantis Sint Clarastraat 48 8000 Brugge

Locatie

Adres

Liantis Sint Clarastraat 48 8000 Brugge