Hoe krijg je subsidies van de EIC?

De European Innovation Council (EIC) heeft voor de periode 2019-2020 een budget  van € 2 miljard voor het ondersteunen van disruptive, markt-creërende innovaties. Op 1 juli komen experten van het Europese Commissie de EIC pilot voorstellen in Brussel.
EU_EIC

Dit event is afgelopen

Het werkprogramma 2019-2020 wordt toegelicht. Ook praktische aspecten van de op komst zijnde calls komen aan bod.

Wat valt er onder deze EIC pilot?

  • EIC Pathfinder bevat  FET-Open en FET-Proactive. Deze bieden tot € 4 miljoen subsidie voor interdisciplinair onderzoek en innovatie door consortia naar radicaal nieuwe, wetenschappelijke gebaseerde technologieën.
  • EIC Accelerator: deze bouwt voort op het  SME Instrument (fase 2) en biedt subsidies en kapitaal aan kmo’s die met disruptieve producten, diensten en business modellen de markt willen veroveren.
  • Fast Track to Innovation (FTI) richt zich op consortia met relatief mature, disruptieve technologieën en business modellen.
  • EIC Horizon Prizes voor het oplossen van specifieke uitdagingen.

Krijg alle info op 1 juli

Kom alles te weten tijdens de roadshow in Brussel op maandag 1 juli van 14.00 tot 17.00 u in het Ellipsgebouw te Brussel. Het werkprogramma 2019-2020 wordt toegelicht. Ook praktische aspecten van de op komst zijnde calls komen aan bod.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
NCP Flanders, EWI, Enterprise Europe Network, Europese Commissie

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Ellipsgebouw Koning Albert II laan 35 1030 Brussel