Herstelplan na Corona

Bedrijven waren even de pedalen kwijt. Focus op businesscontinuïteit kan een onderneming sneller terug op het juiste spoor zetten. De wendbaarheid van ondernemingen is niet te onderschatten. Met een doordacht plan werk je aan de weerstand van je bedrijf.

Praktisch

Datum
Tijdstip
17.00 - 21.00 uur
Locatie

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt

Welke richting moet je nu kiezen voor je bedrijf? Inzetten op korte termijn? Of kijk je enkel op (middel)lange termijn? Moet je businessplan dan niet aangepast worden?

Daarom gaan we eerst even terug naar de essentie en zetten alles op een rijtje. Het is nu het moment om keuzes te maken en om tijdig bij te sturen. Even afstand nemen en naar je zaak kijken om dan te kunnen schakelen. Concreet betekent dit dat we in een eerste fase aan een plan voor 2020 zullen werken. Hoe vang je de resterende maanden van het jaar op en wat moet je doen om de schade in 2020 te beperken? 

In de tweede fase staat vooruit kijken centraal. Als het plan om 2020 aan te pakken op tafel ligt, kijken we verder. Bovendien willen we dat bij een volgende crisis het bedrijf kan anticiperen en voldoende wendbaarheid aan de dag kan leggen om opnieuw een crisissituatie te overleven. De toekomst van het bedrijf staat centraal met voldoende aandacht voor de weerstand van jouw bedrijf. 

Hoe doen we dit? 

Er worden momenteel veel plannen, sjablonen en templates aangeboden maar hoe ga je daar mee aan de slag? Jeroen Meens (Cynex) zal dit traject van begin tot einde begeleiden als mentor. Hij leidt de deelnemers naar een business herstelplan op maat van het eigen bedrijf. 

In elke sessie gaan we concreet aan de slag en eindig je met een herstelplan voor jouw bedrijf.

Tussen juni en januari komen we tien keer samen.  

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 1.000 voor Voka-leden en € 1.300 voor niet-leden
Organisator
Voka

Praktisch

Datum
Tijdstip
17.00 - 21.00 uur
Locatie

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt