Groepscoaching - Hoe bouwt u uw slimme product

Sensoren, intelligentie, connectiviteit en cloud-applicaties toevoegen aan uw product is niet eenvoudig als u wat minder vertrouwd bent met al die digitale technologieën en hoe u ze meeneemt in de ontwikkeling van uw nieuw product. Verwerf de nodige inzichten om de valkuilen te vermijden die tot hoge kosten, vertragingen en foute technologiekeuzes leiden en uw ontwikkeling in goede banen te leiden via dit groepscoachingtraject.

Dit event is afgelopen

Met deze groepscoaching brengen we inzichten en tips, bruikbaar vanaf de start van uw ontwikkeling. We leggen de focus op de ontwikkelaanpak en op de mogelijke uitdagingen en risico’s bij het maken van technologiekeuzes en het ontwikkelen met/zonder partners. We zoomen ook in op de verschillende technologieën, van sensor tot cloud-applicatie, in een slim product en hoe u ermee omgaat, van concept tot industrialisatie.

Na afloop van dit traject heeft u een beter zicht op de ontwikkeling van uw slimme product:

  • hoe u uw ontwikkeling verder aanpakt
  • hoe u de haalbaarheid nagaat van uw product
  • of u voor een eigen ontwikkeling gaat of voor het inkopen van bestaande oplossingen
  • welke expertise u nodig zult hebben
  • hoe u kunt omgaan met technologiekeuzes voor de hele technologiestack van sensoren, embedded platformen en connectiviteit tot cloud en applicaties
  • wat de industrialisatie van uw product inhoudt
  • hoe u kunt samenwerken met externe partijen

Met de verworven inzichten kunt u uw ontwikkelplannen versnellen en in de goede richting sturen, en ook typische valkuilen vermijden die uw bedrijf extra tijd en geld kosten.

Data: 25 mei, 14 juni, 7 september (nog te bevestigen), 28 september (nog te bevestigen) telkens tussen 13u-17u

De eerste sessies vinden online plaats. De twee laatste sessies worden vastgelegd in samenspraak met de deelnemers naargelang de corona-maatregelen.

Klik hier voor meer informatie en programma.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 1.752 (excl. btw) voor de vier sessies
Organisator
Sirris

Dit event is afgelopen