Gratis webinar: Trendanalyse AI 2025-2030

Al lang geen ééndagsvlieg meer: AI is here to stay. Experten verwachten dat artificiële intelligentie een blijver is, zoals het internet sinds de jaren '90. Een te straffe vergelijking? Als bedrijf wil je in elk geval de trein niet missen.

Wie herinnert zich nog de eerste e-mails? En de eerste draagbare telefoon, die niet veel later plots toegang had tot het internet en nu uitgroeide tot mini-computer? AI blijkt de nieuwste technologische revolutie. Een die net zo impactvol wordt geacht als de doorbraak van het internet. Veelbelovend dus, en cruciaal voor ondernemers om het potentieel ten volle te benutten.

Welke richting gaat AI uit? Wat zit er volgend jaar aan te komen, en wat kan er binnen vijf jaar? Siddy Jobe is technologie-expert bij Econopolis en heeft een wekelijkse beursrubriek op Kanaal Z. Zijn ervaring en expertise in innovatie en ondernemerschap maakt hem de ideale partij om je onder te dompelen in de eindeloze mogelijkheden van AI. Benieuwd wat deze revolutie voor jouw kmo kan betekenen?

Dit event is afgelopen

Dit pik je mee

  • Trendanalyse 2025 - 2030: een tijdperk van ongekende vooruitgang
  • Hoe transformeren AI en robotics ons dagelijkse leven?
  • Wat is het belang van de computerchip en de data die hij kan verwerken?

Voor wie?

Zaakvoerders en professionals uit kmo's, met ambitie om te groeien dankzij nieuwe technologieën.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Voka i.s.m. Econopolis

Dit event is afgelopen