Finance Matchmaking

We helpen potentiële scale-ups met het nemen van de moeilijke horde voor een serie A kapitaalronde door via een pitching-workshop het verhaal richting investeerders scherp te krijgen, inclusief een gerichte verwijzing naar potentieel relevante investeerders en/of investor-events.

Dit event is afgelopen

Eén van de cruciale momenten voor snelle groeiers is de overgang van startup naar scale-up, wanneer de zogenaamde product/market fit is bereikt. Dit gaat dikwijls gepaard met het ophalen van kapitaal bij institutionele investeerders. Een moeilijk en cruciaal proces dat voor de meeste ondernemers nieuw is.

Het dagprogramma van deze betalende sessie bestaat uit een masterclass in groep en een individueel gesprek. Zo zit de dag in elkaar:

  • 9u - 11u: online workshop met Irene Walsh (MessageLab) over hoe je je boodschap in een heldere pitch brengt en vragen van investeerders beantwoordt
  • 11u - 12u: getuigenis van investeerder
  • 13u - 17u: persoonlijke coaching en matchmaking

Tijdens de pitching-workshop focussen we op het helder krijgen van de boodschap richting investeerders. De individuele begeleiding nadien focust op de financiële status van het bedrijf en op het identificeren van relevante investeerders die de ondernemer kan benaderen voor zijn of haar verhaal. Indien gewenst kan er ook wat dieper worden ingegaan op het investeringsdossier dat de deelnemers aan het voorbereiden zijn.

Op 8 november geven de ondernemingen een pitch en krijgen ze vervolgens feedback van de experts en mede-ondernemers.  Voor de ene helft van de groep verloopt dit deel van 14u30 tot 16u, voor de andere van 16u30 tot 18u.

Benieuwd? Contacteer ons via de RSVP-knop en wij bezorgen je alle informatie! De prijs van deze sessie is 772 euro per deelnemer. De oorspronkelijke prijs bedroeg 3.294 euro, waarvan VLAIO 70 procent betaalt en onze partners Daldewolf en Invest for Jobs ook een deel voor hun rekening nemen.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 772
Organisator
Sirris i.s.m. Agoria & imec.istart

Dit event is afgelopen