Family Business Happening - Duurzaam DNA

Op 1 december komen meer dan 100 familiale ondernemers uit Oost-Vlaanderen samen voor de 10e editie van de Family Business Happening. Dit (gratis) inspiratie-event staat helemaal in het teken van ‘duurzaam ondernemen als familiebedrijf’.

Trouwe deelnemers weten dat dit event garant staat voor boeiende ontmoetingen met gelijkgestemden en inspirerende getuigenissen van familiebedrijven en experts. Alle generaties welkom!

Dit event is afgelopen

Duurzaamheid is al lang geen hypewoord meer, maar een must, een evidentie bij ondernemen. Maar hoe ga je als familiebedrijf hiermee om? Zit duurzaam ondernemen in je DNA of wordt van de familiale opvolger verwacht om hier een boost aan geven? En wat als de visie op duurzaamheid verschilt tussen generaties?

Astrid Van Parys, Head of Sustainability bij Colruyt Group, brengt op 1 december een inspirerend verhaal over hoe dit familiebedrijf ‘pur sang’ het verschil wil maken op maatschappelijk en ecologisch vlak, met oog voor resultaat op lange termijn. 

Daarnaast vertellen 3 familiebedrijven uit Oost-Vlaanderen hoe zij omgaan met duurzaamheid, hoe ze vernieuwing bespreekbaar maken, welke duurzame innovaties ze hebben doorgevoerd en hoe het thema is verweven in de familiewaarden. Na hun verhaal schuif je mee aan tafel met de sprekers en de aanwezige familiale ondernemers voor een interactieve dialoog, én je gaat sowieso naar huis met een buik en een tas vol Oost-Vlaamse verwennerijen.

Van harte welkom!

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Voka
Initiatief
Thema's Week van de Bedrijfsoverdracht

Locatie

Adres

Bucomat Herpelgem 10 9690 Kluisbergen