Family Business Happening

De Family Business Happening, het grootste Limburgse netwerkevent voor familiale ondernemers, verwelkomt jou op 18 mei 2022 bij Vandersanden te Bilzen! We reiken dit jaar de Vokaward 'De Fakkel' uit aan een familiebedrijf. De prijs is een belangrijke erkenning voor familiale ondernemingen met uitzonderlijke staat van dienst. Ben jij ook benieuwd naar wie de Vokaward 'De Fakkel' in de wacht sleept? Ontdek het samen met ons tijdens het event Family Business Happening.
Family Business Happening Voka - KvK Limburg

Dit event is afgelopen

Familiebedrijf in de kijker!

De drie sterke bedrijven die genomineerd zijn hebben minstens twee generatiewissels doorlopen. Daarnaast speelt de familie een actieve rol in het bedrijf en heeft het de meerderheid van de aandelen in handen. Familiebedrijven krijgen door de jaren heen met tal van uitdagingen te maken, maar tonen dag in dag uit veel daadkracht en doorzettingsvermogen. En nét daarom zetten wij hen met plezier in de schijnwerper tijdens ons jaarlijks event 'Family Business Happening'.

Thema 'Familiale cultuur en bedrijfscultuur verzoenen'

Hoe langer familiebedrijven blijven bestaan en hoe groter ze worden, hoe meer ze ook geconfronteerd worden met de vraag: "Hoe kan een familiebedrijf zijn familiale karakter bewaren en toch groeien en verder professionaliseren?" Die vraag laten we tijdens de Family Business Happening beantwoorden door Herman Van de Velde. Het beursgenoteerd familiebedrijf Van de Velde gaat al meer dan een eeuw mee maar hecht nog steeds veel belang aan haar familiale waarden en cultuur. Wat begon als een korsettenatelier na de Eerste Wereldoorlog groeide ondertussen uit tot een internationaal imperium. Hoe de familie erin slaagt om over het familiale karakter te waken kom je te weten op 18 mei.

Keynote - Herman Van de Velde

Herman Van de Velde, hoofd van lingeriebedrijf Van de Velde uit Schellebelle, een familiebedrijf dat werd opgericht door grootouders Margaretha en Achiel Van de Velde. Hij zal als keynote spreker op ons event 'Family Business Happening'  de avond mee vorm geven met inspirerende en interessante topics.

Programma

  • 18u00: Ontvangst
  • 18u30: Welkomstwoord 
  • 18u40: Bedrijfsbezichtiging Vandersanden
  • 19u25: Keynote-spreker Herman Van de Velde
  • 20u00: Paneldebat met de genomineerden De Fakkel
  • 20u30: Uitreiking De Fakkel
  • 20u35: Slotwoord 
  • 20u40: Netwerkreceptie
Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Gratis
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Vandersanden Riemsterweg 300 3740 Bilzen