Family Business Happening 2021

We zoomen dit jaar in op de externe CEO binnen familiebedrijven: opportuniteit of nét niet? Daarnaast maak je uitreiking van De Fakkel, een erkenning voor een familiale onderneming met uitzonderlijk staat van dienst, vanop de eerste rij mee.
Logo FBC

Dit event is afgelopen

Tijdens deze vijfde editie van de Family Business Happening blijft het ons doel om Limburgse familiale ondernemers te challengen en te inspireren omtrent actuele topics. Familiebedrijven hebben immers een uniek DNA en zijn een belangrijke motor voor de groei van de economie.

Dit mag je niet missen op de Family Business Happening van 2021:

  • Keynote door Dirk Coorevits, CEO bij Soudal & Trends manager van het jaar 2020

Almaar meer bedrijven doen een beroep op een externe manager of CEO en dat is niet verwonderlijk. Een externe manager of CEO kan de essentiële, intellectuele of soms ook financiële injectie bieden voor de groei of het voortbestaan van het bedrijf te garanderen. Dit allemaal op voorwaarde dat je de juiste m/v aantrekt. Maar hoe ga je te werk? En wat zijn de opportuniteiten of valkuilen? In zijn keynote zal Dirk Coorevits (Soudal) de voor- en nadelen illustreren.

  • Een kijkje achter de schermen bij kaarsenproducent Spaas

Wat in 1853 begon als een kleine wasblekerij groeide na vijf generaties uit tot een internationaal bedrijf dat actief is in 40 landen. Net daarom is Spaas de perfecte uitvalsbasis van de Family Business Happening 2021. Sarah & Ben Spaas vertellen hun bedrijfsverhaal terwijl jij een rondleiding krijgt in dit familiebedrijf.

  • Uitreiking van De Fakkel

Voka – Kamer van Koophandel Limburg reikt jaarlijks De Fakkel uit, een erkenning voor een familiale onderneming met uitzonderlijke staat van dienst. Vorig jaar mocht Spaas Kaarsen de prijs zelf in ontvangst nemen, maar wie gaat dit jaar met deze bijzondere prijs aan de haal? De zevenkoppige jury maakt binnenkort de drie genomineerden bekend.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Gratis
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Spaas Kaarsen Industriestraat 11 3930 Hamont